KANTOOR EEFTINK ENSCHEDE

Een kantoorgebouw op een verhoogd groen dek met een duidelijk gezicht aan de straat; een grote pui en dicht daarachter een opvallende presentatie wand. Op de verdiepingen worden licht en zicht gefilterd door keramische lamellen. Groene stroken, die soms opgenomen worden in het metselwerk.
Door de vaste elementen, lift, trap, toiletten en pantry, aan de noordgevel te plaatsen is het mogelijk een verdiepingsvloer als één grote ruimte te gebruiken of op te delen in kantoren, waarbij elk te realiseren kantoor altijd openslaande deuren naar een kleine buitenruimte heeft.

lokatie Zuiderval, deelgebied Eeftink, Enschede
jaar 2008
programma bvo 800m2 kantoor
status voorlopig ontwerp
opdrachtgever gemeente Enschede | BAM Vastgoed
architect HENK | Angela Holterman, Monica Ketting
ontwerpteam Angela Holterman, Monica Ketting, Ester Abrahams, Raymond Hayworth, Julien Kummer