RIJKSMONUMENTALE BOERDERIJ DE DRIE RINGEN SOEST

Met het nadrukkelijke verzoek van de opdrachtgevers, zoveel mogelijk uit te gaan van het reeds aanwezige, zijn we aan de slag gegaan. Binnen de bestaande en karakteristieke gevels van het Rijksmonument hebben we een plan gemaakt om de routing en het gebruik optimaal te maken. De oorspronkelijke opzet en karakteristieke elementen en constructie hebben we als uitgangspunt genomen, waarbij de nadruk is komen te liggen op verbinden. Door middel van doorkijkjes en zichtlijnen worden de ruimtes met elkaar verbonden, waarbij op elk moment een deel van de opzet en structuur van het pand wordt prijsgegeven.

voor de verbouwing:

lokatie Kerkebuurt Soest
jaar ontwerp voorjaar 2018
programma ca. bvo 375m2
status opgeleverd najaar 2018
opdrachtgever particulier
architect Angela Holterman
aannemer Bouwbedrijf Fred Meeder i.s.m. Robbert Cornelissen
styling en interieur Robbert en Susanne