WIL JE MET ME BOUWEN?

Het project “Havenhuis” in het Havenkwartier Deventer is het samenbouwproject dat door Hollands Zicht | Hollands Huis is geïnitieerd. Dit eerste collectieve bouwproject in Deventer bestaat uit vier duurzame woningen die op maat worden gemaakt. Je kunt als toekomstige eigenaar maximaal bepalen hoe je woning eruitziet. Het concept van “Havenhuis” bestaat uit geschakelde modules, ieder met een eigen ingang op straatniveau. Je kiest zelf je eigen invulling. Werkruimte op de begane grond, vides, erkers, balkon, dakterras, bijna alles is mogelijk.

Het project is in uitvoering, volg de bouw!
Voor meer informatie kijk op www.wil je met me bouwen.eu?

 

lokatie Havenkwartier Deventer
jaar 2014
programma ca. bvo 526m2
status in uitvoering
opdrachtgever Vereniging Havenhuis
architect Angela Holterman
ontwerpteam Angela Holterman, Derko-Jan Dollen en Atalja Willemen
constructeur Luning Velp
aannemer Bouwbedrijf Hemeltjen Wijhe
calculatie HBA Hogenbirk bouwadvies Huizen
visualisatie 2d3d Service Amsterdam