HAVENHUIS | WIL JE MET ME BOUWEN?

Het project “Havenhuis” in het Havenkwartier Deventer is het samenbouwproject dat door Hollands Zicht | Hollands Huis is geïnitieerd. Een kleine hoekkavel vraagt om een slimme aanpak. 4 particuliere kavels hebben we samengevoegd tot 1 collectief particulier project. Door de collectieve aanpak kan de breedte van het kavel optimaal toegekend worden aan de verschillende individuele woningen die om elkaar heen draaien. Elke woning is grondgebonden, heeft een woonlaag van 8m breed én heeft een topverdieping voor een weids uitzicht over de stad. Met de verschillende kopersopties als balkons, erkers en loggia’s, een extra verdieping en een vrij-indeelbare plattegrond maken de toekomstige bewoners hun woning eigen.

Het project is in uitvoering, volg de bouw!
Voor meer informatie kijk op www.wil je met me bouwen.eu?

 

lokatie Havenkwartier Deventer
jaar 2014
programma ca. bvo 526m2
status in uitvoering
opdrachtgever Vereniging Havenhuis
architect Angela Holterman
ontwerpteam Angela Holterman, Atalja Willemen, Derko-Jan Dollen
constructeur Luning Velp
aannemer Bouwbedrijf Hemeltjen Wijhe
calculatie HBA Hogenbirk bouwadvies Huizen
visualisatie 2d3d Service Amsterdam