VERBOUW JAREN 30 WOONHUIS DRIEBERGEN

Hollands Zicht is gevraagd een ontwerp te maken voor de verbouwing van de royale jaren 30 woning in Driebergen-Rijsenburg. De diverse aanbouwen aan de tuinzijde en opmerkelijke hoeken in de woning zullen verwerkt worden tot een eenduidige heldere opzet voor de nieuwe indeling en uitwerking. Alleen de buitenkant verraadt dat dit het huis is zoals we dat 7 maanden eerder aantroffen. De oorspronkelijke kamer ensuite indeling is op een eigentijdse manier terug gebracht in het huis. In dit huis kun je je afzonderen zonder het gevoel te hebben alleen te zijn. De stalen glaspuien verbinden de ruimtes met elkaar en met de tuin.

lokatieSterrenboslaan Driebergen
jaar 2013
programma ca. bvo 200m2
status opgeleverd mei 2013
opdrachtgever particulier
architect Angela Holterman
aannemerDen Hartog Verbouw en Installatie Breukelen
tekenbureau Storm bouw, advies en tekenburo Soesterberg
styling Diana Hulshoff
fotografie Henny van Belkom Laren